Get Adobe Flash player

Home

 Welkom op Hondenschool De Jolige Groentjes.

 

Hart voor uw hond, oog voor uw probleem.

Deze hondenschool traint altijd op een positieve manier, waarop de focus wordt gelegd op drive en motivatie. Dit doen we door te belonen met spel en/of voer. Correctiemiddelen zijn dus ook niet toegestaan op onze hondenschool.
De trainingen zijn op maat gemaakt. Privé-les of lessen in groepen is mogelijk.
Daarnaast worden er regelmatig workshops gehouden.

De trainingsmethoden zijn gebaseerd op de trainingsmethode van Susan Garrett, van Say Yes Dog Training. Susan Garrett is een wereldberoemde hondentrainster uit Canada. Zelf loopt zij agility op wereldniveau met haar Jack Russell en Border Collies. Vele hondentrainers zijn door haar opgeleid, evenals de juffrouw op Hondenschool de Jolige Groentjes.

 

Wij bieden verschillende cursussen en workshops aan. Het gehele jaar door wordt op maandagavond G&G training gegeven. Instromen hierin is altijd mogelijk. Daarnaast loopt er meestal ook een balans-cursus of een recallers-cursus. We organiseren verschillende workshops, denk aan Balans & Coordinatie, balansbanen, praktijkspeuren, neuswerk, Control Unleashed, etc. Onze specialiteit is de Recallers. Karin heeft vier keer de Brilliant Recall cursus gevolgd bij Susan Garrett en is daarnaast al vier jaar Inner Circle member. Dit betekent dat ze toegang heeft tot zeer veel extra's die Susan Garrett aanbiedt. In Nederland is zij één van de weinige die deze training dan ook door en door kent.
Voor een overzicht van de cursussen en workshops die op dit moment gegeven worden, kunt u een kijkje nemen op de Kalender. Daarnaast is onze facebookpagina ook altijd actueel met workshops en cursussen. Deze is ook te bekijken als u zelf geen facebook hebt en kunt u hier vinden: >>facebook-pagina<<
Mocht u nog vragen hebben, mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.