Get Adobe Flash player

G&G

Bij G&G ligt het accent op een hoge graad van gehoorzaamheid. Dit is dus ook een stap verder als algemene opvoeding.

 Op de maandagavond  is er een G&G-groepje gestart en zal er buiten en binnen getraind worden. Er zullen ook workshops georganiseerd worden die in het verlengde liggen van de les bij mij.  Wil je meer info hierover dan stuur me een email.

Je kunt deelnemen aan dit groepje als je obedience traint, het programma zal dan vanzelfsprekend iets worden aangepast. Iedereen komt altijd individueel op het veld aan de beurt om zo optimaal mogelijk te kunnen trainen en zodoende 1 op 1 begeleiding te krijgen van mij. Ook is motivatie en drive in alle onderdelen een belangrijk punt voor me om op te trainen.

Tijdens je beurt zijn er geen afleidende honden op het veld, die staan aan de kant of zitten in een bench, al naar gelang wat de eigenaar wil. In ieder geval mogen ze niet de andere honden storen.

Iedere handler krijgt 2 beurten op een avond en kijken naar de ander levert ook informatie op. Heb jezelf een voorkeur om ergens aan te werken dan mag je dat aangeven.

Het zijn lesblokken van 4 weken, en onder gezamenlijk overleg al dan niet meteen aansluitend doorgaan. Mocht er een feestdag tussen vallen dan verschuift de les gewoon naar de week daarna.

De lessen zijn in de avond uren en is klaar als iedereen 2 beurten heeft gehad , dus anderhalf a 2 uur,  koffie en thee staat klaar. 20.00 uur beginnen.

Lesblok 4 lessen, €52,50.