Get Adobe Flash player

Trainweek

Van 12 t/m 16 september 2016 zal er een trainingsweek plaatsvinden op de Hondenschool. Deze training zal geheel in het teken staan van de Say Yes Training van Susan Garrett. Susan Garrett geeft verschillende soorten trainingen die als basis altijd een positieve training hebben, waarbij getraind wordt op veel drive van de hond en zelf de goede keuze maken. Karin heeft zelf vele cursussen van Susan Garrett gevolgd. Sinds de start van haar cursussen, volgt zij deze met zeer veel plezier en passie. De cursussen die ze gevolgd heeft zijn Recallers 1t/m6, Puppy Peaks, Runnings Contacts, Jumping, Shaping Course, Handling 360, Agility Nation. Ze is tevens al 5 jaar Inner Circle Member. Dit is een select groep mensen die vele extraas ontvangen van Susan Garrett.


Elke traindag zal zijn van 10.00u-17.00u.
De precieze invulling van Trainweek 2016 is nog niet bekend. Maar de relatie tussen baas en hond verbeteren zal centraal staan d.m.v. verschillende leuke oefeningen en activiteiten. Enkele dingen die je in de Trainweek tegenkomt zijn: Recallers oefeningen, Balans & Coordinatie training, omgaan met verschillende Arousal-state van de hond (kalm-"hyper"), etc. We beginnen iedere dag met een warming-up, om hond en baas lichamelijk en geestelijk klaar te maken voor de dag. Het belangrijkste van de week is jullie samen veel lol hebben.

Meer informatie over de invulling van de week en de kosten zal zo snel mogelijk volgen. 

Hieronder een video die een impressie geeft van Trainweek 2015.

De hele Trainweek filmen werd iets teveel van het goede maar we hebben wel een klein filmpje die iig de sfeer van de Trainweek weergeeft. Het was een supergezellige groep mensen. Wij hebben genoten en tussendoor ook veel lol gehad. Nogmaals bedankt voor het vertrouwend in ons om mee te doen hieraan

Geplaatst door Hondenschool De Jolige Groentjes op dinsdag 15 september 2015

Voor de mensen die van verder komen maar wel geïnteresseerd zijn: in de omgeving liggen meerdere campings waar honden ook welkom zijn. Ook zijn er genoeg losloopgebieden in het prachtige heuvellandschap. De camping waar voorgaande jaren enkele deelnemers hebben geslapen is Camping het Einde in Catsop. Deze camping ligt op een kwartiertje lopen van ons verwijderd. Honden zijn toegestaan op de camping, de camping is niet duur en de deelnemers waren er erg tevreden over.
Heb je nog vragen of wil je je al opgeven, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.