Get Adobe Flash player

Kalender

Hier is weer te vinden welke activiteiten er te doen zijn op de Hondenschool. Heb je interesse in activiteiten die op dit moment niet worden aangeboden? Mail gerust. Misschien staan ze al op de planning of misschien is er wel meer vraag naar.

Heb je vragen over de activiteiten of wil je je nog opgeven? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bij alle prijzen geldt natuurlijk dat dit inclusief koffie/thee is aan het einde van de les, alwaar je ook nog vragen kunt stellen.

 

Workshop Kalender

Elke 3e woensdag
van de
maand.

Geluidsgevoelige Groep.

Elke derde woensdag van de maand van 10.30u-11.30u vindt de geluidsgevoelige cursus plaats. Deze cursus is geschikt voor honden die geluidsgevoelig zijn (bv bang voor onweer of vuurwerk) of nerveus en angstig zijn.

Met deze cursus krijg je handvaten aangereikt hoe je je hond kunt kalmeren als hij angstig is. Hoe ga je om met angst? Hoe kun je een hond kalmeren? Hoe voorkom je angst. Geschikt voor alle leeftijden.

Kosten zijn €60 voor 4 lessen. De cursus loopt het hele jaar. Instromen is elke maand mogelijk.

   
Zondag 8 mei Moederdag Balansbaan.
Na het Moederdag ontbijt iets leuks doen met de hond? Of nog iets leuks doen met je hond, voordat je op bezoek gaat bij je moeder? Dan hebben wij de perfecte date voor jou en je hond! Van 10.00-13.00u organiseren we op Moederdag een balansbaan voor alle hondenmoeders en mensenmoeders. Met een smakelijke verrassing om de ochtend mee af te sluiten. Kosten zijn €40.
   
Zondag 22 mei

Tweedaagse Recallers-workshop.
Recallers is de workshop voor honden die niet naar de baas komen als ze loslopen, spelen met andere honden, of een spoor van wild volgen. Recallers bestaat uit leuke oefeningen, waarbij je spelenderwijs de hond leert dat terugkomen naar jou altijd geweldig is.
Deze Recallers workshop zal verdeeld worden over twee dagen (de tweede dag is 19 juni).

Op deze eerste dag zullen we bezig zijn met de waarde-verhogende oefeningen, zodat jij als baas waardevol wordt. De zogenoemde Critical Core. Hiermee kun je thuis goed oefenen.

Op dag twee gaan we de waarde testen. Zodat je leert waar je als baas al staat en waar je aan moet trainen.

Meedoen aan 1 dag mag ook. Dag 2 is alleen toegankelijk voor mensen die de workshop al eerder gevolgd hebben. Dag twee is ook uitermate geschikt voor de gevorderden, om weer een stap verder te gaan.

Voor meer informatie over wat Recallers is, kun je even verder kijken op onze site. Deelname aan beide dagen kost €135. Voor 1 dag kost het €70. Dit is inclusief lunch. De dag is van 10.00-17.00 uur.

   
Zondag 29 mei

Frisbee Workshop

We hebben Kris Maes en Els Philips uitgenodigd om een workshop Frisbee te geven op onze hondenschool. Kris en Els zijn zeer actief in de frisbee-sport en doen wedstrijden mee op hoog niveau.
Lijkt het je een leuke sport maar weet je niet of het iets voor je is? Of wil je gewoon eens iets anders doen met je hond? In deze workshop wordt aandacht besteedt aan technieken hoe je zelf een frisbee moet gooien (al geen makkelijke taak). En wordt er een begin gemaakt met oefeningen voor de hond. Oefeningen zijn op ieders eigen niveau.
Wij zijn er zelf erg enthousiast over dat deze toppers naar onze hondenschool komen en hebben erg veel zin om met onze eigen honden hieraan mee te doen.

De workshop start om 10.00 uur en zal duren tot ongeveer 17.00 uur. Kosten zijn €55, inclusief lunch. 

   
Zondag 12 juni

Spel & Motivatie Workshop

Er zijn diverse manieren waarop je met je hond kunt spelen of hoe je hem kunt motiveren om te werken met jou. Je hond motiveren is meer dan een balletje gooien of een trekspelletje doen. En wat als je hond niet om kijkt naar speeltjes? Ook dan zijn er nog genoeg andere manier waarop je met je hond kunt spelen of hoe je hem kunt enthousiasmeren of motiveren om met jou te werken en trainen.

In deze workshop behandelen we een stukje theorie over motivatie en gaan we daarna lekker aan de slag met de honden. Letterlijk dus de hele dag bezig zijn met spelen met je hond en uitzoeken wat hij nu echt leuk vindt. Het is een erg blijmakende workshop. Als je een hond hebt die bij andere sporten niet goed te motiveren is of niet in de juist drive komt, dan is deze workshop geschikt voor jou.

De workshop is van 10.00uur tot 17.00uur. Kosten zijn €70, inclusief lunch en hand-out van de theorie.

   
Zondag 19 juni

Tweedaagse Recallers workshop

Dag 2 van de tweedaagse Recallers worksop. Zie zondag 22 mei voor alle informatie.

   
Zondag 26 juni

Control Unleashed workshop

Bij deze workshop willen we de hond leren dat hij niet meer hoeft te reageren op verleidingen in de omgeving, d.m.v. voorspelbaarheid. Deze workshop is zeer geschikt als uitbreiding voor de cursisten aan de CU-cursus, aangezien we op dit terrein meer ruimte hebben om patronen te lopen. Kosten zijn €70, inclusief lunch, van 10.00-17.00 uur.