Get Adobe Flash player

Algemene opvoeding SMS

Algemene Opvoeding is bij ons de SMS Cursus. SMS staat voor Stout Maar Schattig. Omdat jonge honden soms een beetje ondeugend zijn, maar toch nog steeds de schattigste hond op aarde. Er wordt gewerkt in kleine groepjes zodat iedereen voldoende aandacht krijgt en de hond en het baasje zich niet zullen vervelen.

Ik leer de baasjes hoe ze de hond zover kunnen krijgen dat hij/zij blijft doen wat de regels van het gezin zijn. Je kunt een hond heel veel leren, maar afleren is een ander verhaal. Dus leer je alles goed aan dan leert je hond geen dingen die je niet wil.

  • We besteden aandacht aan hoe leer ik mijn hond netjes lopen aan de lijn.
  • Zit/af en op de plaats blijven.
  • Hier komen • Omgaan met andere honden op straat, vooral hoe ga je daar als eigenaar mee om.
  • Diverse andere dingen wat betreft de opvoeding van de hond. Deze cursus is geschikt voor pups, jonge honden, maar ook volwassen honden. Het is niet het standaard gehoorzaamheidsprogramma en er zit genoeg fun in de cursus verweven.

Over het algemeen is er op maandagmiddag en zaterdagochtend een cursus hiervan. De lestijd is een uur en vindt plaats op onze trainwei of op locatie. Informeer gerust als je wil weten op welk tijdstip de cursus is en wanneer hij weer start.