Get Adobe Flash player

Balans en coördinatie training

 

Wat is dit nu weer zult u denken??

Bij deze cursus gaat het erom dat uw hond leert om zijn/haar lichaam te gebruiken, spieren te spannen en dus controle te hebben over zijn/haar lijf.
Spelenderwijs leert de hond gebruik maken van lijf en ledematen en daarbij leert de hond op zijn of haar eigenaar te vertrouwen. Het versterkt de band tussen eigenaar en hond.
De hond doet het nooit fout in deze training dus geen stress bij baas en hond. De hond leert op wiebelplanken, een wiebelkussen, smalle planken en kussens te staan, over een ladder lopen die op de grond ligt waarbij de hond al dan niet de tredes raakt met zijn of haar poten. Kortom, de hond gaat zich bewust worden van wat hij/zij doet.
Het is voor alle honden geschikt, pups, kleine rassen en middelmaat rassen, bij de hele grote rassen zullen we het iets moeten aanpassen maar ook voor hen is body awareness belangrijk.
Dit is een erg leerzame en vooral leuke en vrolijke cursus.
Benodigheden: Beloning in de vorm van hondensnacks en een speeltje.


Ook hebben we regelmatig de Focus & Balans cursus. Wat houdt deze cursus in? Balans, coördinatie, body-awereness, shapen, focus-oefeningen en recallers-oefeningen. Er zullen vele oefeningen de revue passeren. Deze cursus is geschikt voor pups en jonge honden maar ook voor volwassen honden. Tevens vormt deze cursus een goede basis voor
honden die Agility gaan doen of al doen. 

"Wat was het weer leuk op de cursus bij Karin! Niets ten nadele van de gehoorzaamheidscursus, maar een integratie van gehoorzaamheids-, focus- en balansoefeningen is toch wel een super combi! Vorige week begonnen met het achteruit lopen, nu liet Loxje al heel trots zien dat hij al meters achteruit kan lopen. En het grote wobble-bord is helemaal te gek, daar kun je leuke dingen op doen! En op de balans disk kun je dan ongevraagd demonstreren dat je de 2on2off toch wel echt goed begrepen hebt! Lekker gevoel en Loxje is moe...."

Lees hieronder verder wat er op dit moment wordt aangeboden of mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Workshop Bejaarden Balans Training!!!

Een balans-workshop voor de oudere/bejaarde hond. De training wordt aangepast aan de hond en er wordt gebruik gemaakt van lage balans schijven en verenplank en wobble boards op zeer lage stand. Stroeve ondergrond en een verwarmde ruimte staan garant voor een heerlijke ontspanning. Een goede ondersteuning voor de oudere hond. Mocht je hierin interesse hebben, dan is een privè les hiervoor aan te raden. Geheel op maat voor de hond.